Carl Ras leder består instruktørlicens på A-niveau

Det er med stor glæde, at vi kan ønske Casper Schmidt, Henning Højgaard og Lars Kamp salgschefer i Carl Ras, tillykke med instruktørlicens på A-niveau og sortbælte i Resultatskabende salgspower (RSP). For at kunne bestå en A-licens skal man både igennem en skriftlig prøve, udarbejde et ledermanuskript på Sortbælte niveau, samt at kunne undervise i pensum på A-niveau.

Resultatskabende Salgspower har til formål at blive sortbælte i resultatskabende mental adfærd ved at forstå, fokusere og servicere kundernes behov og ønsker.

 

 

It is with great pleasure that we can wish Casper Schmidt, Henning Højgaard og Lars Kamp, Sales Managers in Carl Ras A/S congratulation with instructor license at A-level and black belt in Result Creating Sales Power (RSP ). In order to pass an A-license you must pass a written test, describe your leader manuscript at black belt level, and be able to teach at an A-level .
Result Creating Sales Power (RSP ) aims to become a black belt in Result Creating Mentally Awareness by understanding, focus and serve customer needs and wants.Carl Ras leder består instruktør licens på A-niveau Alle_sortbælte