RMIG

RMIG er verdens største perforeringsvirksomhed og har over hundrede års erfaring inden for perforeringsindustrien.

Resma har i samarbejde med RMIGs ledelse, guidet og trænet RMIGs Key Account Managers, teknikere, Sales Manageres og salgskonsulenter fra mere end 15 forskellige lande, igennem det hvide, gule og grønne bælte i RSP (Resultatskabende Salgspower).

Sebastian Feldback, der har deltaget i træningen, har givet os følgende udtalelse til bogen "Sortbælte i Selvledelse med De 5 do'er":

Et spørgsmål om indstilling og adfærd

”De fem Do’er er et fantastisk program og koncept til at træne indstilling, adfærd, kropssprog og mentale teknikker, der skaber struktur og overskud i hverdagen. Det hjælper mig fx til at gribe mit og mine medarbejderes salgsarbejde mere struktureret an”, fortæller Sebastian Feldback, der er Teamleiter Vertrieb eller teamleder for et hold key account managers i den tyske del af produktionsvirksomheden RMIG og tilføjer: ”Det er ikke så nemt at sige præcis hvad og hvordan De fem Do’er virker, men det tilbyder mange værktøjer, der tilfører bevidsthed, klarhed og målrettethed til min hverdag. Det gør det muligt for mig meget af tiden at have overskud til at undersøge, hvordan jeg og mine medarbejdere løbende kan gøre det en lille smule bedre. Jeg kan også konstatere, at mange af de gode vaner fra De fem Do’er med tiden bliver automatiske og indgår som en ubevidst del af den naturlige adfærd”.

Han fremhæver særligt videooptagelser til gradueringerne i De fem Do’er, der er bygget op omkring en bæltestruktur fra kampsportsverdenen med gul, grøn, lilla, brun og sort bælte. ”Videooptagelserne er virkelig nyttige i min læreproces, og det skærper min bevidsthed om, at jeg er på en læringsrejse, der sådan set aldrig slutter men bare bliver ved og ved”.

Relaterede produkter

Få større markedsandele, bedre salg, bedre motivation og en stærkere mental robusthed

En sjov og inspirerende dag med Karatecoaching eller Enneagrammet sammen med dine kollegaer