Resma

Resma står for resultatskabende mental adfærd og blev grundlagt i 2010. Resma ejer brandet Wagado og Zetmind.

Vores mission er at kombinere Østens kampfilosofi med moderne ledelses metoder, for derved at skabe en mental robusthed og en mental sundhed, der øger vores kunders effektivitet og trivsel.

Dette gør vi ved at arbejde med et formål og en mening, der motiverer, udvikler og inspirerer dig som kunde til konkrete resultater. På basis af teori og De 5 do'er, udvikler udvikler du dig, dit team og din organisation virksomhed sig via sparring, træning, embodied cognition, cognitiv psykologi og praktisk tilgang, til at være den mest optimale udgave af sig selv. Derved opnår du som kunde mere balance, bedre resultater, højere trivsel og endnu større bundlinje.

Vores vision er at gøre Wagado til et mindset, der verden over kan inspirere mennesker til sortbælte i personlig ledelse.

Vores værdier er en vigtig del af vores dna og består af:

Mindset:  Vi arbejder med et mindset, der udvikler potentiale ved at søge løbende forbedringer - din perfekte karakter, selvom den aldrig vil være perfekte. Vi skal kunne performe som highperformer og samtidig være i balance og holde begge ben på jorden og have det sjovt.

Purpose: Vores udvikling skal give mening for dig og os. Vi kombinerer leg og bevægelse til at skabe energi og læring.

Practical: Vi omsætter teori og træning til praksis, således at vi kan bruge det lærte i vores dagligdag.

 

De 5 do’er

De 5 do'er er inspireret af Østens kampfilosofi og er en mental struktur til at understøtte din resultatskabende mentale adfærd. "Do" betyder vej eller retning. I overført betydning kan det også oversættes til "retning". Ordet do er især brugt indenfor kampkunst. Fortidens samuraier levede efter "Bushido" (krigerens vej), som var et moralkodeks og en filosofi for den japanske kriger.

 

 

 

Ved at kombinere De 5 do'er med mentale- og fysiske øvelser, mindfulness, kognitiv psykologi og embodied cognition, skabes en forankring i sind, krop og hjerte. Derved hjælpes kroppen til at huske det lærte. Ny hjerneforskning viser, at kroppen er central for, hvordan vi lærer og tænker og hjælper dig med at holde fast dine nye til lærte vaner og ønskede adfærd.

De 5 do'er:

 

Kundecases

Dansk Revision

Forretningsudvikling, Personlig udvikling, Salgsudvikling
Dansk Revision

Dansk Håndværk

Personlig udvikling, Teambuilding
Dansk Håndværk

Carl Ras

Personlig udvikling, Salgsudvikling, Teambuilding
Carl Ras

Naviair

Foredrag, Teambuilding
Naviair

Svea Finans

Lederudvikling, Personlig udvikling
Svea Finans

Ellehammer A/S

Foredrag, Forretningsudvikling, Teambuilding

Velux

Foredrag, Lederudvikling, Teambuilding
Velux

RMIG A/S

Salgsudvikling, Teambuilding
RMIG A/S

Køb bogen "Sortbælte i selvledelse"

med De 5 do'er