Wagado ledes i dag af Søren Larsen som også er grundlægger af virksomheden. Søren er desuden partner i software maskinoversættelses virksomheden Doolittle Translation Aps.

Søren Larsen er født og opvokset i Tejn på Bornholm og besluttede efter gymnasiet og handelsskolen at flytte til København.

Søren Larsen blev certificeret Life & Business Coach i 2009 og blev færdig som Mastercoach i 2011 – begge fra Manning Inspire.  I 1998 blev han færdig som Afsætningsøkonom fra Handelshøjskolen i København (HD-A). Søren Larsen er uddannet instruktør fra Dansk Karate Forbund, international uddannet dommer gennem JKA, har det sorte bælte (4. dan) i Shotokan Karate og er i dag chefinstruktør for en af Danmarks største karateklubber. Han er desuden medlem af Shihankai (teknisk råd) i JKA Danmark. I 2015 fik Søren “JKA prisen 2015″ for at have udvist en særlig indsats indenfor JKA Danmark.

Søren Larsen har mere end 25 års erhvervserfaring og har igennem de sidste 15 år arbejdet med alt fra operationel til strategisk ledelse, herunder coaching og opbygning af organisation, rekruttering, afskedigelse, teambuilding, administration, personaleansvar, indkøb, og Sales Force Management.

Uddannelse:

» HD - Afsætningsøkonom, CBS København

» Mastercoach, Manning Inspire

» Certificeret practitioner NLP

» Instruktør, Dansk karate forbund

 

Erhvervserfaring:

» 7 år som CEO - Resma

» CEO og Partner - Doolittle Translation

» Mere end 25 års erfaring inden for salg, blandt andet som salgsdirektør og Country Manager

» Læs mere om Søren på LinkedIn