Carl Ras Sort bælte i salg

Carl Ras har idag et løbende samarbejde med Resma, hvor vores salgskonsulenter og salgschefer er igennem en bæltestruktur som har til formål at blive sortbælte i at servicere kunderne.

Jan Holte Teller, Direktør, Carl Ras

”Resma kombinerer salgsudvikling og karatens filosofi. Der er en helt klar sammenhæng mellem det at være klar til en kamp i en karate dojo (sal) og det at vinde et salg hos en kunde.

Begreber som mental parathed, ydmyghed, forberedelse, evnen til at indtage rummet og efterfølgende refleksion, er altafgørende, både når man skal være god til at sælge, og når man skal dyrke kampsport – derfor kombineres de to discipliner, så begreberne ikke bare bliver en del af en salgsteori, men også noget der kan opleves fysisk hos salgskonsulenterne. Og træningen har virket. Vi kan se fremgang på vores tal og vores konsulenter kan mærke, at de får flere sejre end nederlag. Det er altafgørende i en virksomhed som vores, og derfor kan jeg bare konstatere det, som egentlig er logisk: Nemlig at træning virker. Ikke al træning – men den rigtige træning…”   

Link til film Carl Ras

Link til Carl Ras beskrivelse af deres træningsforløb

Relaterede produkter

Til dig der har direkte kundekontakt og som vil være sortbælte i salg. Få større fokus og mental styrke til power, effektivitet, mersalg og flere penge på bundlinjen.

En sjov og inspirerende dag med Karatecoaching eller Enneagrammet sammen med dine kollegaer