Yoga hvor du kommer ned i gear

Kunne du tænke dig at sove bedre, have et bedre immunforsvar og i det hele taget komme i bedre form både mentalt og fysisk? 
Restorativ yoga hjælper til at berolige dit nervesystem, så du får en bedre søvn, slipper spændinger i kroppen og får et bedre immunforsvar. 

Jeg hedder Annette og har dyrket yoga i mere end 15 år og har været yogalærer siden starten af 2020. Til daglig har jeg en konsulent virksomhed sammen med min partner og mand igennem mere end 25 år. Vores virksomhed hedder Wagado som betyder min vej på japansk. Vi har forenet karaten og yogaens filosofi med forretningsverden og hjælper andre til at finde deres vej til Sortbælte i selvledelse, som er en evig lang rejse

Alle kan være med

I restorativ yoga starter du med 10-15 minutters guidet “meditation”, hvor du giver slip på dagen, trækker opmærksomheden ind til dig selv, din krop og din vejrtrækning. Du kommer helt ned i gear. Herefter er der forskellige asana/stillinger, sidende og liggende, hvor du arbejder med at åbne op for lænden, brystkassen, hofterne med mere. Her ligger du typisk i stillingerne i op til 3 minutter. Du støtter dig med yogapøller, så du kommer så langt ud i strækkene som passer til dig.

Det er vigtigt at du lytter til dig selv og ikke den person der ligger ved siden af.

Hvor og hvor meget

Restorativ yoga med Wagado yoga foregår i Fredensborg Lægehus dejlige lokale på 1 sal, Kongevejen 58 B. 3480 Fredensborg.
Fra 3. september 2022 underviser jeg 2 gange om ugen
Mandage kl. 16.30-18.00
Onsdage kl. 16.30-18.00

Der er åbent fra kl. 16.15, så vi er klar kl. 16.30, tilmelding ved fremmøde. 

Prisen er: 
kr. 349,00 for et måneds abonnement, som betales løbende – faktura ved tilmelding
kr. 949,00 for et 10 turs kort (gyldig i 6 måneder)
kr. 115,00 for en prøvesession, som fratrækkes ved tegning af måneds abonnement eller køb af 10 turs kort

Kontakt Annette Wulff Larsen
Mail: awl@wagado.dk
Tel: 40102803

https://www.facebook.com/wagadoyoga