Privatlivspolitik

Corona restriktioner

På nuværende tidspunkt tages diverse forholdsregler vedr Covid-19 efter sundhedsstyrelsens til enhver tid gældende retningslinjer mht. afspritning, mundbind mv.

Privatlivs-, Persondata- og cookiepolitik Samtykke:

Når du anvender Wagado’s hjemmesider indsamles og lagres data. Det giver du automatisk samtykke til ved brug af siderne samt ved login/tilmelding/køb. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Såfremt  du trækker dit samtykke tilbage, vil du ikke længere få information, kunne benytte vores produkter og i et vist omfang hjemmesiden.

Data- og personoplysninger:

Når du er kunde hos Wagado og besøger hjemmesiderne, lagres oplysninger om dig, der bruges til at vejlede dig i forløb – kursus, workshop mv., tilpasse og forbedre indhold samt til at øge værdien af det indhold, der vises på hjemmesider og sociale medier. Endvidere til at overholde retslige forpligtelser i henhold til skatte- og bogføringslovgivningen.

Personoplysninger er alle typer af informationer, der i et eller andet omfang relaterer til dig. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bestiller en session, et forløb, kursus, workshop, foredrag, test eller foretager køb online.

Oplysninger ifm. et køb, bestilling af session samt tilmeldelse til kurser, workshops mv.:

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider, du klikker på og er interesseret i.

I det omfang du selv indtaster informationerne, behandles desuden:

Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og evt. svar på spørgsmål. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, booking aftaler eller ved køb.

Oplysninger ifm. tilmelding til nyhedsbrev:

Når du tilmelder dig nyhedsbrev, tilbud og andre nyheder fra Wagado, giver du samtykke til, at vi lagrer og behandler dit navn, e-mailadresse og mobilnummer.

Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag:

Vi indsamler og anvender personoplysninger til de formål, der er beskrevet ovenfor. Vi behandler dine personoplysninger til andre formål, hvis vi lovgivningsmæssigt er forpligtede til det. Vi anvender dine personlige oplysninger til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på hjemmesiderne og får mest ud af dit forløb som kunde. Når du opretter dig som bruger, giver du samtidigt samtykke til behandling af dine personoplysninger i henhold til Persondatapolitikken. Dine personoplysninger (indsamlet i forbindelse med et køb/bestilling af session/tilmeldelse til workshop/kursus mv.) bliver registreret og gjort tilgængelige for andre udvalgte brugere og databehandlere med det formål, at de skal kunne levere den ønskede tjenesteydelse for dig. Når du registrerer dig som kunde, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter, du køber, samt evt. svar på diverse spørgsmål.

Formålet er at levere den service, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder (se vores salgs- og leveringsbetingelser. Dine oplysninger opbevares, så længe du er kunde hos os. Har du købt produkter med evighedsadgang, er du kunde, indtil du selv skriftligt giver udtryk for, at du ikke længere ønsker adgang til produktet. Du kan til enhver tid blive slettet som kunde. Vær opmærksom på at du i så fald ikke længere har adgang til evt. materiale.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, køber produkter/sessioner, giver du samtidig samtykke til e-mail, og at vi bruger dine personoplysninger til at sende nyhedsbreve, tilbud og andre nyheder.

Elektronisk opbevarede test:

Testresultat og test opbevares elektronisk i op til 5 år for at sikre, at du kan rekvirere dette, hvis det skulle være gået tabt, eller der er brug for at genoptage et forløb. Vi videregiver aldrig dine personoplysninger og test.

Fysisk opbevarede kundeoplysninger:

vt. noter fra workshop/session/møde opbevares hos Wagado, så længe arbejdsrelationen varer. De oplysninger, der indsamles, er: Navn, email adresse, adresse, telefonnummer, testresultater og skriftlige notater samt rapportering i forbindelse med sessionerne/workshops, hvis det er aktuelt. Disse oplysninger kommer til coachens kendskab, når vi afholder samtalerne/workshops, og de er nødvendige for at give en professionel og seriøs coaching/workshop. Alle dine oplysninger opbevares fortroligt. Dine oplysninger opbevares kun så længe, det er nødvendigt i forhold til aktivt coachingforløb eller workshop. Såfremt forløbet har været passivt i mere end 12 måneder, bliver data slettet.

Videregivelse af oplysninger og databehandling:

Data om din anvendelse af Wagado’s hjemmesider, hvilket indhold du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Wagado’s vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Alle tredjepartnere er også underlagt persondataloven. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i EU godkendte lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Dine data behandles fortroligt og anonymiseret.

Databehandlingsaftaler:

  • Bambora Single sign til betaling af produkter og ydelser
  • E-conomic til håndtering af faktura
  • Fusebox, databehander vedligeholder vores wp-hjemmeside
  • MailChimp til opsamling af mailadresser, udsendelse af orientering, nyhedsbreve, tilbud mv. ved tilmelding til nyhedsbrev, køb af produkter – session hvor giver du tilladelse til, at ovenstående tredje part får adgang til dine data, da vi ellers ikke kan levere den lovede service/køb
  • Integrative Enneagram Solutions, opbevares Enneagram rapporter
  • Center for ledelse, opbevaring af BTB rapporter og JTI rapporter
  • Hogan Assessment, opbevaring af test

Cookies:

Når du besøger Wagado’s hjemmesider, modtager du automatisk en eller flere cookies.

En ”cookies” er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. http://minecookies.org/
cookiehandtering

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der kan omfatte: Facebook Pixel, Google Analytics, Google Ad Words, Google Tag Manager og Instagram.

Oplysninger om færden på hjemmesiden:

Der indsamles informationer om din færden, når du besøger hjemmesiderne eks. hvilke sider, du har besøgt, i hvilken rækkefølge, og hvor du har klikket på disse sider. Oplysningerne anvendes til at sikre, at du får den bedste og mest relevante oplevelse på hjemmesiden og for løbende at optimere vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmeside(erne).

Sletning af persondata:

Som udgangspunkt er du evighedskunde, idet du har livslang adgang til materialer og produkter, du har købt rettighed til. Du kan til enhver tid blive slettet som kunde. Vær opmærksom på, at du så mister adgang til materialer/produkter. Evt. henvendelse om sletning skal foregå skriftligt via e-mail. Mailen håndteres manuelt og med svartid indenfor 10 dage.

Oplysningerne opbevares generelt i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Resma/Wagado kan afvise rettigheder, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben og ligger uden for normal praksis for overholdelse af privatlivs- og persondata lovgivningen. Eller hvis anmodningen påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger. Herunder gælder også anmodninger om oplysninger, der findes som sikkerhedskopier.

Tilbagetrækning af samtykke stopper lagring og behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er forpligtede til at fortsætte lagring af personoplysningerne i henhold til gældende lovgivning. Resma/Wagado retter oplysninger gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde alle tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse.

Sikkerhed:

Wagado har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt og klager:

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver lagret/behandlet oplysninger om dig. Hvis oplysninger om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Vil du klage over behandlingen/-lagringen af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til:

Datatilsynet,
Borgergade 28, 5 sal,
1300 København K.
tlf 33 19 32 00,

dt@datatilsynet.dk

Ansvarlig:

Wagado/v Søren Larsen er dataansvarlig for persondata, der indsamles af Wagado.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder til f.eks. opdatering, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger, eller har du spørgsmål til denne Privatlivs-, Persondata- & cookiepolitik, kan du kontakte Wagado:

Søren Larsen
sl@wagado.dk
cvr. 20817275