Dansk Revision

Dansk Revision er en kæde med kontorer fordelt over hele Danmark: Deres kernekompetencer er: revision, regnskab, skat, bogføring, moms, erhvervsservice, forretningsudvikling, generationsskifte, skatterådgivning, finansiering, økonomisk rådgivning, regnskabsassistance, køb og salg af virksomhed, vækst og internationalt samarbejde. Se mere på Dansk Revision

“Vi valgte RESMA repræsenteret af Søren Larsen,  til at hjælpe os med vores træning i salg på baggrund af deres lidt utraditionelle tilgang til salg og udvikling. Deres hjemmeside med sortbælte i salg og karatecoaching tiltalte os straks, da vi også selv gerne vil være lidt utraditionelle og unikke.

Med hjælp fra Søren har vi fået sat salg på vores forretningslandkort og har fået nye værktøjer og metoder med i baggagen, når vi skal ud og præsentere vores virksomhed. Den fortløbende træning gør, at vi hele tiden har salg i vores bevidsthed. Dette har blandt andet konkret betydet, at vi har konverteret 40 % af vores besøg hos potentielle kunder til at blive til deciderede kunder.

Træning med Søren er både lærrigt, udfordrende og sjovt”

Birgitte Løvenhorst, Adm. direktør, partner, statsautoriseret revisor

Dansk Revision Holbæk

Relaterede ydelser

Få større markedsandele, bedre salg, bedre motivation og en stærkere mental robusthed

Bedre trivsel, større arbejds glæde og højre medarbejder tilfredshed

Få styrket din mentale sundhed, mindre stress, mere arbejdsglæde