Wagado - Resultatskabende mental adfærd

Wagado og Zetmind er ejet af Resma. Vores idegrundlag er at kombinere østasiatisk kampfilosofi med moderne ledelses metoder, for derved at skabe en mental robusthed og en mental sundhed, der øger vores kunders fokus og effektivitet.

Dette gør vi ved at arbejde med et formål og en mening, der motiverer, udvikler og inspirerer dig som kunde til konkrete resultater. Via sparring, træning og praktisk tilgang, udvikler du dig, dit team og din organisation sig til at være den mest optimale udgave af sig selv.

Vores vision er at gøre Wagado til et mindset, der verden over kan inspirere mennesker til at være sortbælte i selvledelse.

Wagado ejes og ledes idag af:

Annette Wulff Larsen, Partner

Søren Larsen, Partner og founder

Annette Wulff Larsen har en HD fra CBS og en master i coaching. Hun har været 23. år i oliebranchen og har en baggrund som HR-Chef og HR-Partner. Annette er certificeret coach og uddannet Yoga lærer. Hun er desuden certificeret i Enneagrammet, JTI, BTB og Hogan Assessement. Annette har været partner i Resma siden 2012.

Søren Larsen er Afsætningsøkononom (HD-A) fra CBS og har en master i coaching. Han er uddannet instruktør gennem Dansk Karate Forbund og JKA. Søren er 5. Dan og Sensei og chefinstruktør i en af danmarks største karateklubber. Søren har en baggrund fra oliebranchen og it-branchen. Søren har skrevet bogen "Sortbælte i Selvledelse med De 5 do'er".

Filosofi og struktur

Wagado – hvad er det?

Wagado er en filosofi til at lede dig selv, til at lede andre og til at blive ledt af andre. Det er en livsstil og en måde at leve sit liv på. Wagado hjælper dig i din søgen efter det perfekte, selvom det aldrig bliver perfekt – vi kalder det løbende forbedringer. Vi anvender De 5 do’er til at opnå en resultatskabende mental adfærd ”din vej” (din Wagado). Det er en personlig vej, der skaber det hele menneske både i en forretningsmæssig og en privat kontekst. Wagado understøtter 2 af de 17 verdensmål, ”Bæredygtighed” og ”Sundhed og trivsel”.

Vi arbejder både på det individuelle plan, i teams og med hele organisationen.

Vores metode og værktøjer

Vores værktøj

Wagado bruger en række værktøjer inden for mental robusthed, mental sundhed, salg, kommunikation, præsentationsteknikker, forhandlingsteknikker, motivationsteori, konflikthåndtering, adfærdsteori, positiv psykologi, personprofil og udviklingsværktøjer som Hogan Assessement, JTI, BTB og Enneagrammet.

Vores metode er baseret på…

• Resultat = Tanker + følelser + handlinger
• High Impact Learning der tilpasses i henhold til behov
• At bruge kognitiv psykologi og ”Embodied Cognition” til at skabe forankring mellem krop og sind.
• En metode til at nå mål og overføre teori til praksis
• Vi kalder metoden for ”KarateCoaching”

KarateCoaching kombinerer teori, træning og praksis. Metoden er baseret på både mentale og fysiske øvelser, herunder rollespil, makkerøvelser, gentagelser og individuelle øvelser. Metoden baserer sig på kognitiv psykologi og embodied cognition således, at vi ikke kun forankrer de ting vi lærer i hovedet, men også forankrer tingene i kroppen.

I disse Coronatider understøtter vi naturligvis myndighedernes anbefalinger.

 

Vores Advisery Board

Allan Dam Nielsen

Claes Christensen 

Ricky Wilke

Samarbejdspartnere

Vi har samrbejde med andre virksomheder og alt afhængig af hvilken opgave vi arbejder med trækker vi på vores netværk. Se samarbejdspartner ved at klikke på billedet.

Intact er en privat sundhedsfaglig og socialfaglig virksomhed, som arbejder med:

udvikling og afklaring af personlige og erhvervsmæssige ressourcer
kurser og supervision for professionelle

Center for velvære ejes af Evah Izabella Beierholm

Summit Consultings konsulentteam består af en række engagerede og højtuddannede medarbejdere, der alle har mere end 15 års erfaring med organisation og ledelse.

Vores produkter

Bliv en mindful leder med bedre selvværd, større indlevelse, tilstedeværelse og medfølelse.

Få styrket din mentale sundhed, mindre stress, mere arbejdsglæde

Få større markedsandele, bedre salg, bedre motivation og en stærkere mental robusthed

Bedre trivsel, større arbejds glæde og højre medarbejder tilfredshed

Bliv inspireret til selvledelse med foredrag i Sortbælte i selvledelse eller Enneagrammet.

KarateCoaching en sjov og god oplevelse, der kombinerer det fysiske med din faglige hverdag.