RSP – Sortbælte i salg

Uge 8 var ugen, hvor Carl Ras havde 17 konsulenter og Key Account Manager til graduering. Processen har til formål at vise, at du er sortbælte i at servicere dine kunder. Vi kalder konceptet for “RSP – Sortbælte i salg.” (RSP: Resultatskabende Salgspower).

Deltagerne har været på en rejse med 6 bælte farver, 6 gradueringer og mere end 108 timers undervisning og 1:1 sparring. Hele forløbet er bla. baseret på De 5 do’er til at fremme resultatskabende mental adfærd og har fokus på forberedelse, eksekvering og opfølgning.

Processen kombinerer værdier fra karateverden med forretningsverden og indeholder bla. mental styrketræning, salgsteori, assertiv kommunikation, købmandskab, enneagram typegrafi, embodied cognition øvelser, personlig power mv. Gradueringen i det sorte bælte gik ud på at alle konsulenter skulle bestå en skriftlig prøve. En gennemgang af deres eget personlige salgsmanuskript, et manuskript som indeholder filosofien at søge den perfekte karakter velvidende, at der ikke er noget, der er perfekt.

Det hele blev afsluttet med en stor cermoni og fest, hvor der var sake smagning, Taiko trommer, diplomoverrækkelse og udlevering af priser.