Lederudvikling der skaber overskud og øger medarbejdertilfredsheden

Udfra en filosofi om løbende forbedringer bliver du som leder, bedre til at lede dig selv, til at lede andre og til at blive ledt af andre. Som team, hjælper vi jer til at få at få en fælles helhedsforståelse for forretningen, en resultatskabende mental adfærd som skaber løbende forbedringer personligt og forretningsmæssigt.

Resultatskabende Lederudvikling

Kundecase

Gratis test

Få bedre resultater - i dit eget tempo

Vores modulopbyggede forløb, giver dig maksimal fleksibilitet i din søgen efter at blive en bedre leder

Resultatskabende lederudvikling

Din vej til at være en mere nærværende leder som er med til at højne trivsel og samarbejdet i organisationen. 

Vi arbejder udfra en filosofi som handler om et mindset for løbende forbedringer og vi har en praktisk tilgang så du som leder bliver mere mentalt robust, effektiv og får større overskud.

Ring for et gratis møde

Lederudvikling der kan måles på medarbejdertrivslen

I Velux har vi kunne mærke lederudviklingen på medarbejdernes trivsel. Vi er blevet mere coachende, rummelige og groundede i pressede situationer.
Ved at få en forståelse for os selv og andre skaber vi bedre resultater.

CTA

fern_leaf_plant_green_119970_1920x1080

”De fem Do’er er meget praktiske og fysiske. Det gør metoden gode til at træne sammenhængen mellem idéer og reel adfærd. Det er måske her De fem Do’er udmærker sig mest, nemlig ved at skabe en kognitiv sammenhæng mellem tanker og adfærd eller mellem det mentale og det fysiske. Værdier bliver lige pludselig til fysisk virkelighed”.

Thomas Morten Jørgensen
VP Operations, Region West
VELUX

Skræddersyede forløb der er tilpasset dig

Udfra virksomhedens behov og en foranalyse målrettes vores forløb til dig og din ledergruppe således, at den enkelte leder efterfølgende selv kan implementer det i sin afdeling.
Vi har rammen, strukturen, metoden og målingen – resten skræddersyes i forhold til din selvledelse og din virksomheds udvikling. Forløbet kan være sammensat som en bælte struktur (hvid/gul, grøn, sort, master), hvor du bliver gradueret i din business case og din resultatskabende mentale adfærd.

Hvordan

Vi udvikler dig sammen med dine partnere, leder-kollegaer og vi 1:1 sparring – i workshops, og individuelle forløb – virtuel executive coaching og ansigt til ansigt. Forløbene bliver målrettet til virksomheden, hvor vi arbejder udfra filosofien omkring løbende forbedringer og De 5 do’er.

Skræddersyede forløb der er tilpasset dig

Wagado er en filosofi til at lede dig selv, til at lede andre og til at blive ledt af andre. Når vi arbejder med lederudvikling, hjælper vi jer til at få at få en fælles helhedsforståelse for forretningen, en resultatskabende mental adfærd som skaber løbende forbedringer personligt og forretningsmæssigt.

Tilføj din overskrift her

Vi udvikler dig sammen med dine partnere, leder-kollegaer og via 1:1 sparring – i workshops, og individuelle forløb – virtuel executive coaching og ansigt til ansigt. Forløbene bliver målrettet til virksomheden, hvor vi arbejder udfra filosofien omkring løbende forbedringer og De 5 do’er.

 

Foranalyse og måling

Kunde tilpasset forløb, hvor vi sætter os ind i virksomhedens behov.
Måling når vi starter og når vi slutter et  forløb.

01

Kickoff og workshops

Kickoff er fysisk i en dojo (karate sal) hvor vi træner filosofien og mindset.

02

Executive coaching

Her er der fokus på dig som leder, hvor vi arbejder med din personlige udvikling.

03

Lærings loop og eksamen

Vi bruger kata tankegangen til at træne imellem coaching og workshop. Til slut i forløbet er der mulighed for en graduering (eksamen)

04

Få mere viden, kontakt

Coach, sortbælte i Karate
Søren Larsen
Tlf+45 20 89 23 69
Email: sl@wagado.dk

Testværktøjer

Ved brug af testværktøjer i din personlige udvikling kommer du et spadstik dybere, får en bedre forståelse for dig selv og andre

42 siders rapport der går i dybden med din arketypes styrker/udfordringer og feedback til din type

Dybere psykologisk rapport, der viser dine solsider, skyggesider og dine værdier

Viser din type og dine præferencer


Sortbælte i selvledelse

- Med de 5 do'er

Er en bog på 260 sider, skrevet af Søren Larsen. Du få værktøjer og inspiration til at navigere i en udfordrende hverdag, hvordan du kan styrke dine personlige kompetencer, så du bliver ”leder” af dit eget liv – både på jobbet og i den private sfære. Sortbælte i selvledelse – med De 5 do’er er en praktisk bog med øvelser struktureret efter ”De 5 Do’er”