Sortbælte i selvledelse – De 5 do’er

Titel: Sortbælte i selvledelse – med De 5 do’er (261 sider)
Forfatter: Søren Larsen

Få værktøjer til at navigere i en udfordrende hverdag. Med “Sortbælte i selvledelse – med De 5 do’er” får du inspiration og værktøjer til, hvordan du kan styrke dine personlige kompetencer, så du bliver ”leder” af dit eget liv – både på jobbet og i den private sfære. Sortbælte i selvledelse – med De 5 do’er er en praktisk bog med øvelser struktureret efter ”De 5 Do’er”.

Læs gratis de første kapitler fra bogen her

kr. 189,00kr. 299,00

kr. 299,00

På lager

kr. 189,00
kr. 299,00

Beskrivelse

Sortbælte i selvledelse
Med udgangspunkt i østasiatisk kampfilosofi og De 5 do’er præsenterer denne bog en række praktiske redskaber til brug for selvledelse og selvudvikling både på jobbet, i sportslivet og i det private.

Søren Larsen er Sensei/chefinstruktør i karate, uddannet fra CBS, coach og indehaver af egen virksomhed. Med udgangspunkt i østasiatisk kampkunst præsenterer han i denne bog De 5 do’er:
”Vær Mentalt klar”, der især handler om forberedelse og mentale øvelser.
”Vær bevidst” om at være opmærksom på egne værdier, egen kunnen og mål.
”Vær ydmyg”, der opfordrer til realisme og ydmyghed overfor en given opgave.
”Vær målrettet” om at arbejde disciplineret og sætte mål, samt
”Indtag rummet”, der beskriver kropssprog og udførelse af bestemt opgave.

Teksten inddrager personlige erfaringer fra karate og arbejdsliv samt udtalelser fra erhvervsfolk. Desuden mange praktiske øvelser og skemaer til selv-udfyldning. Sidste kapitel beskriver forfatterens egen anvendelse af metoden for at overvinde en rygskade.

En velskrevet og spændende bog om selvledelse og selvudvikling, der med udgangspunkt i østasiatisk filosofi giver en fin opskrift på, hvordan man med enkle øvelser og redskaber kan optimere sin egen og sine medarbejderes indsats.