Sweatshirt – Hvid – Unisex

Super lækker Clique sweatshirt Unisex i sort med rund hals. Ribkant ved taljen samt på ærmerne. Skjult sidelomme med lynlås. Prisen er inkl. moms.

kr. 550,00

Beskrivelse

Wagado fungerer som din ledsager på vejen mod forbedret mental sundhed og større mental robusthed i dit liv. Gennem vores filosofi træner vi mennesker til at opnå det sorte bælte i selvledelse, hvilket oversætter til bedre balance, forøget fokus, forbedret struktur, øget effektivitet, større overskud, øget nærvær, rummelighed samt tro på dig selv og dine kompetencer.

Wagado repræsenterer ikke kun et brand, men en livsfilosofi, hvor “min vej” bliver en rejse mod din personlige ledelse og øget selvbevidsthed om dine egne værdier. Vores tøj er skabt med den hensigt, at det ikke blot er beklædning, men en ydre manifestation af din indre udviklingsrejse. Det giver dig mulighed for at udtrykke din rejse og formidle din bevidsthed om, hvad der virkelig har betydning for dig.

Super lækker Clique sweatshirt Unisex i sort med rund hals. Ribkant ved taljen samt på ærmerne. Skjult sidelomme med lynlås.

Materialet 1: 80% bomuld, 20% polyester.

Yderligere information

Størrelse

S, M, L, XL, XXL