Coronakrisen gav os mod til at skifte navn på virksomheden

Da statsministeren lukkede landet ned den 11. marts, blev mange danske virksomheders kalendere forvandlet til gabende tomme, blanke sider. Desperationen spredte sig som et højhastigheds tog gennem landet, og alle måtte hurtigt forholde sig til en helt ny virkelighed, som ingen kunne have forudset 3-4 måneder tidligere.

Det samme var gældende for os i Resma. Men der er et ordsprog som siger at intet er så skidt, så det ikke er godt for noget. Sagt på en anden måde, at der er en gave i alt.

Coronakrisen ligger helt ude for vores kontrol og vi måtte tage hånd om det, vi selv kunne kontrollere. Så i stedet for at vente på at krisen skulle gå over, har vi reflekteret, gjort brug af alle vores egne udviklingsredskaber og har arbejdet målrettet på at komme stærkere ud på den anden side af krisen i stedet for at læne os tilbage og vente på, at det hele snart ville gå over.

Beslutningen betyder, at Resma rebrander sig til ”Wagado”. ”Wagado” er japansk og betyder ”min vej”. Så længe vi kan huske tilbage, har østens kampfilosofi været essensen af vores arbejde, og derfor giver det god mening at sætte budskabet på øverste hylde som det bærende navn i virksomheden. ”Wagado” handler i sin essens om at udvikle sig, og om at anerkende, at man vil møde mange former for modstand på sin vej. Det handler om på en nænsom måde at søge efter det perfekte – selv om det perfekte vel at mærke ikke findes. Filosofien er en vej til at sætte fokus på egen løbende udvikling, så selv de små skridt får positiv opmærksomhed. Så spørgsmålet til dig kunne være – hvad er din gave i denne krise? Fakta: Hvad er Wagado?

Wagado er en filosofi til at lede dig selv, til at lede andre og til at blive ledt af andre. Det er en livsstil og en måde at leve sit liv på. Wagado hjælper dig i din søgen efter det perfekte, selvom det aldrig bliver perfekt – vi kalder det løbende forbedringer. Vi anvender De 5 do’er til at opnå en resultatskabende mental adfærd – ”din vej” (din Wagado). Det er en personlig vej, der skaber mere balance, bedre resultater, højere trivsel og endnu større bundlinje.

Du kan desuden se mere i bogen ”Sortbælte i Selvledelse med De 5 do’er”, hvor Wagado beskrives. Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du gå ind på www.wagado.dk eller tag gerne fat i os på tlf. 2089 2369.

 

Se filmen om fra Resma til Wagado: