fbpx

Hogan Assessment

8.000,00 DKK

Testen viser dine “Solsider”, “skyggesider”, “værdier “og er et erhvervsrettet videnskabelig dokumenteret testværktøj der bruges til personlig udvikling.

Testen kan IKKE stå alene,  med i prisen er er indregnet en ½ times testtilbagemelding.

Varenummer (SKU): 80 Kategori:

Beskrivelse

HOGAN ASSESSMENT
-“Solsider”, “Skyggesider” og værdier

Forøg indtjeningen og gør den psykologiske kontrakt stærkere i organisationen. Penge og mennesker er nøglen til succes i organisationen. Ved at bruge Hogan Assessment, som er et erhvervsrettet videnskabeligt dokumenteret testværktøj, får du hjælp til at ansætte de rigtige personer, udvikle dine medarbejdere og ledere.

Er der, lav trivsel, dårlig kommunikation, manglende tillid, stigende medarbejder omsætning, Lasse fair adfærd kan det gøre en stor forskel at bruge Hogan Assessment, til at få sat ord på hvordan andre opfatter ens solsider, skyggesider og hvilke værdier man sætter pris på og hvad der driver en. Som den eneste test på markedet synliggører den ens karrierehæmmende træk.

Kort kan testen bruges til:

– Rekruttering
– Coaching
– Lederudviklings programmer
– Talentmanagement
– Karriererådgivning
– Teamudvikling

Hogan Assessment består af tre dele:

Solsider: Hogan Personality Inventory (HPI), som måler normal personlighed ud fra syv primære skalaer og seks erhvervs skalaer. Den beskriver arbejds præsentation, hvordan man håndterer stress, omgås andre, griber sine arbejdsopgaver an og løser problemer. Endvidere angiver rapporten styrker og udviklingsmuligheder.

Skyggesider: Hogan Development Survey (HDS), måler 11 typer adfærd, der kan resultere i problemer på jobbet og i relation til andre. Ved øget indsigt i uhensigtsmæssig adfærd styrkes den karrieremæssige succes.

Værdier: Motives, Values, Preferences Inventory (MVPI) beskriver en persons kerneværdier, mål og interesser. Benyttes til at forstå hvilken type job og arbejdskultur personen vil trives i. Måler på en 10 værdiskala, som indeholder fem subskalaer der afdækker, Livsstil, Jobmæssige Præferencer, Antipati og Foretrukne Samarbejdspartnere.

Om Hogan Assessment

Hogan Assessment er en normativ test der kombinerer praktisk erfaring fra erhvervslivet med videnskabeligt baseret personlighedsvurdering og skaber grundlag for at imødekomme den udfordring, der er ved udvælgelse af medarbejdere og leder. Hogan Assessment adskiller sig fra andre personlighedstest ved at den måler adfærden opfattet af andre både på det der driver dig og din reaktion under pres.

Hogan Assessment er udviklet i USA af DR. Joyce Hogan og Dr. Robert Hogan, som begge er tidligere professorere ved Tulsa University. Hogan Assessment er designet til erhvervslivet, med det overordnede formål at kunne forudsige performance på jobbet.
Systemet er udviklet i perioden fra 1970’erne til slutningen af 1980’erne hvor det var klar til brug, udviklingsarbejdet foregår dog stadigvæk løbende.
Den danske version af Hogan Assessement er udviklet af A&D Resources i tæt samarbejde med Robert og Joyce Hogan.
Testen er tilgængelig på utallige sprog.

© 2021 Wagado All Rights Reserved.