Hogan Assessment

Testen viser dine “Solsider”, “skyggesider”, “værdier “og er et erhvervsrettet videnskabelig dokumenteret testværktøj der bruges til personlig udvikling.

Testen kan IKKE stå alene,  med i prisen er er indregnet en ½ times testtilbagemelding.

kr. 10.000,00

Beskrivelse

Er du bevidst om dine “solsider”,  “skyggesider” og værdier? Er der lav trivsel med
dårlig kommunikation og manglende tillid i din organisation med stigende medarbejderomsætning?

Financielle og menneskelige ressourcer er nøglen til din succes. Skab større overskud og gør den psykologiske kontrakt stærkere i organisationen. Ved at anvende Hogan Assessment, som er et erhvervsrettet videnskabeligt dokumenteret testværktøj, får du hjælp til at ansætte de rigtige profiler, udvikle dine medarbejdere og ledere.

Hogan Assessment kan gøre en forskel til at få sat ord på, hvordan andre opfatter dine solsider, skyggesider, og hvilke værdier du sætter pris på, og hvad der driver dig. Som den eneste test på markedet synliggør den dine karrierehæmmende træk.

Testen kan bruges til:
– Rekruttering
– Coaching
– Lederudviklingsprogrammer
– Talant management
– Karriererådgivning
– Teamudvikling

Vi er certificeret i testen Hogan Assessment
Hogan Assessment er en normativ test, der kombinerer praktisk erfaring fra erhvervslivet med videnskabeligt baseret personlighedsvurdering og skaber grundlag for at imødekomme den udfordring, der er ved udvælgelse af medarbejdere og ledere. Hogan Assessment adskiller sig fra andre personlighedstest ved, at den måler adfærden opfattet af andre både på det, der driver dig og din reaktion under pres.
Hogan Assessment er udviklet i USA af DR. Joyce Hogan og Dr. Robert Hogan, som begge er tidligere professorer ved Tulsa University. Hogan Assessment er designet til erhvervslivet med det overordnede formål at kunne forudsige performance på jobbet.