Personlig Power

Wagado Selvledelse er skabt med det formål at styrke din mentale robusthed og personlige power. Vi ønsker at hjælpe dig med at omsætte konceptet af Wagado til praksis og skabe en personlig vejledning til et bedre liv. Gennem en livsfilosofi og De 5 do’er vil du udvikle en adfærd, der fører til resultater og hjælper dig med at nå dine mål.
Læs mere om Personlig Power her
Prisen er inkl. moms.

kr. 5.940,00

Beskrivelse

Wagado Selvledelse er skabt med det formål at styrke din mentale styrke og personlige power. Vi ønsker at hjælpe dig med at omsætte konceptet af Wagado til praksis og skabe en personlig vejledning til et bedre liv. Gennem en livsfilosofi og De 5 do’er vil du udvikle en adfærd, der fører til resultater og hjælper dig med at nå dine mål.

Med ‘Wagado selvledelse’ har du mulighed for at tilpasse din egen udvikling. Ved at udforske vores værktøjer finder du din unikke vej til forbedret selvledelse og styrket personlig kraft. Igennem et forløb på cirka 16 timer vil du blive guidet gennem 95 små film, øvelser og refleksioner. Derudover har du adgang til en online læringsjournal, hvor en coach løbende vil kommentere og sparre med dig.

Hele forløbet er opdelt i 9 kapitler, og du vil få adgang til næste kapitel, når du har afsluttet det forrige. Du kan tilgå den digitale platform via din mobil, computer, tablet eller enhver anden enhed, du foretrækker. Vores mål er at give dig de redskaber og den vejledning, der styrker dig til at tage kontrol over din egen udvikling og opnå det, du ønsker i livet.

Læs mere her.